Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mikor dobják ki egyből az önéletrajzot?

Önéletrajzot írni lassan külön szakma, ráadásul nem is könnyű, hiszen olyan sokféle és fajta elvárásnak kell megfelelni, hogy ember legyen a talpán, aki képes rá. Külön megnehezíti a dolgunkat, hogy mást várnak el mondjuk egy angolszász országban, mint például Németországban. Megnézzük a különbségeket!

9 Tovább

Jobban meg kellene becsülni minket

Minap látott nyilvánosságot a Világbank jelentése, melyben arról írtak, mennyi pénzt utalnak haza a migránsok világszerte. Ennek apropóján érkezett egy levél Hollandiából arról, miért lenne jó, ha megváltozna a külföldön élő magyarok magyarországi megítélése.

53 Tovább

Idegen vagyok a saját otthonomban

A következő cikk egy provokatív iromány egy londoni lakos tollából, aki úgy érzi már ő a kisebbség, hovatovább idegen lett abban a környezetben, ahol 17 éve él. Egyes területekről megindult a fehér lakosság elvándorlása, írja a Telegraph című brit lap.

85 Tovább

Csak mert erdélyiek vagyunk?

A minap kitettünk egy írást, mely azt a - meglehetősen elterjedt - gondolkodást kritizálta, mely szerint a magyaroknak csak azért kell segíteniük külföldön egymást minden körülmények között, mert magyarok. E poszt kapcsán érkezett hozzánk az alábbi történet.

3 Tovább

Már nem a fiúk rohangálnak a lányok után

A sok komolykodás után ma egy kicsit lazábbra vesszük a figurát, szóval jöjjön egy laza dániai este (éjszaka) története. Ami azért nem lesz minden tanulság nélkül való és valamennyire rávilágít arra, miként szórakoznak az északi ország fiataljai. Na és köztük két magyar…

0 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek