Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Festői szépség és nyomornegyed

Bukarestről kaptuk a mai írást, ami azért is érdekes, mert útra kelni mostanság (is) inkább nyugat felé szoktunk. Pedig a román főváros érdekes (és meglehetősen ellentmondásos) helynek tűnik.

5 Tovább

Karrierista leszel vagy jó katona

Elszállt ingatlanárak, meglepően olcsó sajtok- és tejféleségek, viszont drága húsok - mindez Németország, ahol mindenki maga dönti el, milyen életet és karriert választ magának.

4 Tovább

Segítség, állásinterjúra hívtak!

Ma állásinterjúra megyünk, természetesen csak a jótanácsok szintjén, de ezek szerintünk felettébb megfontolandók - azzal együtt is, hogy tanács ide, tanács oda, a sorsát végül mindenki maga alakítja. Ám felkészülni nem árt.

3 Tovább

Ábel a rengetegben

Nem szoktuk, de most idézettel indítjuk a posztot, a mai posztból idézünk: "ajánlom mindenkinek, hogy 2-3 évre lásson világot, mert a látókörét biztosan kitágítja. Utána jöjjön haza és gyarapítsa azok növekvő táborát, akik tényleg tudják, merik, teszik!" Szívünkből szól.

11 Tovább

Kisebbségben

Mai posztolónk Londonból küldött nagyon érdekes írást, mégpedig a brit főváros sokszínűségéről. Mint kiderült, a fehér britek (azaz a tulajdonképpeni bennszülöttek) mára már kisebbségben vannak a fővárosban. Csak képzeljük ezt el Budapesten…

1 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek