Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kisebbségben

Mai posztolónk Londonból küldött nagyon érdekes írást, mégpedig a brit főváros sokszínűségéről. Mint kiderült, a fehér britek (azaz a tulajdonképpeni bennszülöttek) mára már kisebbségben vannak a fővárosban. Csak képzeljük ezt el Budapesten…

1 Tovább

Itt mindent újra kell kezdeni

Ma Londonba látogatunk (azaz a tegnapi poszt után maradunk Angliában) és a gyakorlati tanácsok mellett az is kiderül, hogy mi kell lelkiekben a sikeres beilleszkedéshez.

105 Tovább

Tettem azért, hogy másként legyen

Mai történetünk főhősét bár felvették egyetemre, de anyagi gondok miatt kénytelen volt feladni az álmát. Végül Angliában kötött ki, ahol most mosogatással keresi a kenyerét, de nem adja fel az álmait.

23 Tovább

A váratlanra lehetetlen felkészülni

A mai poszt ugyan Nagy-Britanniában született, de szándéka szerint is sokkal inkább általános érvényű tanácsokat kíván adni mindazoknak, akik külföldön élnék tovább az életüket.

18 Tovább

Beilleszkedni Londonban

A beilleszkedés kérdése természetesen az egyik legfontosabb része a külföldre költözésnek, hiszen hiába van az embernek rendes (vagy akár jó) munkája, ha nem találja a helyét új életében. Hasonló problémákkal küzdött meg Zsolt is, aki nem olyan régen él Londonban, és megírta nekünk az első hónapok tapasztalatait.

6 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek