Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy „pokoli család” története

Különleges poszt a mai, hiszen ezúttal egy olyan külföldi történettel szeretnénk megismertetni titeket, ami szerintünk kapcsolódik a blog tematikájához. Természetesen kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

4 Tovább

Többet kellene látni a világból

Ismét egy levelet szeretnénk idézni, annál is inkább, mert szerzője (hozzánk hasonlóan) a nyitottságot, a másik megismerésének vágyát hiányolja Magyarországról.

18 Tovább

Hátha utána nem vágyom majd külföldre

A következő történetben számunkra az volt a legdurvább őszintén szólva, hogy valaki köztisztviselői állásból elmegy külföldre mosogatni (még ha csak ideiglenesen is), és az annyira bejön neki, hogy komolyan fontolgatja, hogy ez lehetne a végleges megoldás.

50 Tovább

Matyóhímzés helyett önirónia

Miután a hétvégén szokás szerint nem jelentkeztünk új poszttal, ma vesszük a bátorságot és visszanyúlunk egy péntek késő esti eseményhez. Igen, a londoni olimpia megnyitójáról van szó, és bár azóta eltelt két nap, van, amiért még aktuális lehet az esemény. Legalábbis ez derül ki Péter leveléből, no meg az is, miért érzi úgy, hogy jól döntött, amikor egy éve elhagyta Magyarországot.

23 Tovább
12345
»

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek