Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Soha nem éltem itt luxusban

Egyedül nehezebben megy - szólhatna a mai poszt mottója, és ez nem csak Magyarországon igaz, hanem Angliában is, ahol a fizetés jelentős részét elviszi a megélhetés, ha csak egy bevétel van.

21 Tovább

Minimálbérből „luxusban” élni

Miként azt mai szerzőnk is megjegyzi, fel-felmerül a bloggal kapcsolatban, hogy inkább az érzelmi megközelítés dominál sokszor, mint a gyakorlati leírások. Ma ezt próbáljuk meg ellensúlyozni egy angliai poszttal, ami ráadásul nem Londonból érkezett. :)

40 Tovább

Távolinak tűnik az angliai életem

Visszaköltözni Magyarországra legalább akkora elhatározás, mint elhagyni az országot és külföldre menni. Az emberben rengeteg a kérdőjel, de ha szerencséje van, megtalálja a számítását. Tegnap egy olyan levelet közöltünk, melynek szerzője 5 év után költözött vissza Angliából Magyarországra. Akkor megígértük, hogy megmutatjuk azt is, milyen érzések kavarogtak Andiban pár héttel a hazaköltözés után. Íme.

(Blogunk történetében ez a 100. poszt. Magunk sem gondoltuk volna, hogy eljutunk idáig, sokat tanultunk minden szempontból ezen idő alatt - a hibáinkból is, amikért így utólag is bocs -, és amiért nagyon hálásak vagyunk nektek. Köszönjük és folytatjuk tovább!)

40 Tovább

Haza akarok menni

Levél a levélben (sőt: levelek a levélben) - leginkább így jellemezhetnénk azt az írást, amit Anditól kaptunk, aki volt olyan kedves és megosztott velünk két olyan levelet, amelyben volt főnökének, valamint a saját családjának indokolta meg, miért költözik vissza Magyarországra 5 év után Angliából. Ma az elsőt mutatjuk be.

31 Tovább

Miért nem megyek vissza?

Angliából érkezett egy levél, melynek szerzője szerint a kormány fiatalokat hazacsábítani kívánó kommunikációja több sebből vérzik. A két legnagyobb, hogy Magyarországon nincs megfelelő munka, illetve hogy a kinti párkapcsolatát ezért senki sem fogja felrúgni.

83 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek