Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Távolinak tűnik az angliai életem

Visszaköltözni Magyarországra legalább akkora elhatározás, mint elhagyni az országot és külföldre menni. Az emberben rengeteg a kérdőjel, de ha szerencséje van, megtalálja a számítását. Tegnap egy olyan levelet közöltünk, melynek szerzője 5 év után költözött vissza Angliából Magyarországra. Akkor megígértük, hogy megmutatjuk azt is, milyen érzések kavarogtak Andiban pár héttel a hazaköltözés után. Íme.

(Blogunk történetében ez a 100. poszt. Magunk sem gondoltuk volna, hogy eljutunk idáig, sokat tanultunk minden szempontból ezen idő alatt - a hibáinkból is, amikért így utólag is bocs -, és amiért nagyon hálásak vagyunk nektek. Köszönjük és folytatjuk tovább!)

40 Tovább

Lélekben minden nappal távolodunk

Nem lesz egy vidám történet a mai, talán azért, mert az alaphelyzet elkeserítően hétköznapi, egy éppen csak megélni képes család krónikája. Ami viszont kivételessé teszi, az az a tervszerűség, ahogyan a sorsukat kézbe veszik.

40 Tovább

Miért NEM megyek el?

Gyakran ér minket az a vád (amit a blog porfiljából adódóan nem mindig értünk), hogy kevés a maradás mellett szóló írás. Hát most itt van egy, a nickjéből is következtethetően nem szélsőséges, inkább megfontoltan érvelő írás.

32 Tovább

Már ígéret sem maradt

A jelek szerint meglehetősen nagy vihart kavart olvasóink körében is a miniszterelnök kijelentése arról, hogy hat év múlva ez egy olyan ország lesz, ahova mindenki vissza akar jönni. Mi már megírtuk, mit gondolunk erről, azonban jött egy levél is, Kelet-Magyarországról, amit érdemesnek tartunk közzétenni. Elgondolkodtató.

29 Tovább

„Itt hat év múlva olyan ország lesz…”

Az elmúlt napokban két olyan dolog is történt, ami blogunk profiljába vág, és amire, úgy érezzük, reflektálnunk kell. Az egyik egy kutatási eredmény, a másik pedig a miniszterelnök hétvégi szavai.

73 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek