Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elnémetesednek a britek?

Egy egészen érdekes cikk akadt a kezünkbe tegnap, méghozzá arról, hogy a legnagyobb brit vállalatokat tömörítő szervezet szerint a londoni kormánynak a német példát követve nem korlátoznia kellene a külföldiek bevándorlását, hanem éppen ellenkezőleg, elősegíteni azt.

2 Tovább

Kiket fenyegetnek a bolgárok és a románok?

Egyre fokozódik a feszültség több német nagyvárosban, elsősorban a román és bolgár bevándorlók miatt. Olyannyira, hogy több település vezetősége már vészjelzést küldött a berlini szövetségi kormánynak. Hova vezet mindez?

9 Tovább

Mikor dobják ki egyből az önéletrajzot?

Önéletrajzot írni lassan külön szakma, ráadásul nem is könnyű, hiszen olyan sokféle és fajta elvárásnak kell megfelelni, hogy ember legyen a talpán, aki képes rá. Külön megnehezíti a dolgunkat, hogy mást várnak el mondjuk egy angolszász országban, mint például Németországban. Megnézzük a különbségeket!

9 Tovább

Csak mert magyarok vagyunk?

Az alábbi történetet Németországból kaptuk, és mivel mi is hallottunk már hasonló sztorikat, bátran állíthatjuk, hogy nem egyedi balszerencséről van szó, hanem jelenségről. Vajon miért?

37 Tovább

Minden út Németországba vezet?

Bár Magyarországon nagyon sokan (elsősorban talán a nyelvtudás miatt) Nagy-Britanniára tekintenek az ígéret földjeként, Európa nyugati felében is beindult az elvándorlás, ám ott a cél a gazdaságilag még mindig viszonylag stabilnak tekinthető Németország. Egyre többen egyre többet vállalnak be, hátrahagyva családot, addigi életet, hogy megpróbáljanak munkához jutni.

0 Tovább
«
12345

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek