Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A bürokrácia felháborító gáncsai

Az utóbbi napokban ellepte a közösségi oldalakat (legalábbis ismerősi körünkben) egy cikk, amely arról szól, milyen elképesztő következményei lehetnek annak, ha egy család külföldre költözik és elmulaszt bizonyos - mondjuk ki - értelmetlen bejelentéseket.

31 Tovább

Milyen országban akarok élni?

Van egy olyan ország, ahol nem az ügyeskedés a menő, ahol a rendőr nem pénzbehajtásért vadászik a gyorshajtókra és ahol a lebukott politikusnak mennie kell. Van, de hol?

20 Tovább

Egy videóklip margójára

Új Nemzedék - Minden ideköt - így szól a kormány (egészen pontosan a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium) által készíttetett, a fiatalok Magyarországon maradását propagáló videóklip címe. Megnéztük.

20 Tovább

Különb-e a politika máshol?

Egy közelmúltbeli posztnál élénk vita alakult ki arról, vajon külföldön más-e a politika, mások-e a politikusok, mint Magyarországon. Szerintünk a politikusok nem, de a tettek következményei igen.

31 Tovább

Ez már a saját túlélésünkre megy

Sok szempontból a szívünkből szól a mai írás, melynek beküldője szerint a XXI. században bizony már kissé avíttasak azok a nézetek melyek szerint ha magyarnak születtem, akkor sehol máshol nem élhetem az életem, minden körülmények között maradnom kell. Alighanem lesz némi vita, de szerintünk ezek azok a kérdések, melyekről feltétlenül érdemes vitázni.

3 Tovább
«
12

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek