Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiket fenyegetnek a bolgárok és a románok?

Egyre fokozódik a feszültség több német nagyvárosban, elsősorban a román és bolgár bevándorlók miatt. Olyannyira, hogy több település vezetősége már vészjelzést küldött a berlini szövetségi kormánynak. Hova vezet mindez?

9 Tovább

Hangulatkeltés az „élősködő bevándorlók” ellen

Legutóbb Németország kapcsán jelent meg nálunk egy poszt a multikulturalizmusról és a bevándorlókról. Ma tulajdonképpen ezt a témát folytatjuk, igaz, másik országban és inkább a sajtó szempontjából megközelítve. A kérdés, amit mi is feltennénk, ott a poszt végén, úgyhogy először jó olvasást, aztán pedig jó beszélgetést kívánunk!

30 Tovább

Bevándorlók: átok vagy áldás?

Manapság minden ötödik németországi lakos bevándorló családból származik. A kisebbségek aránya 1.3%-al nőtt egy év alatt, míg a lakosság összlétszáma csökkenést mutat. A kérdés csak az, a bevándorlók segítik a gazdaság működését, vagy csak elveszik a munkát a többiek elől?

15 Tovább

Még elcsíptük a klasszikus Amerikát

Folytatódnak Girl in America kalandjai, a mai posztból kiderül, tényleg hemzsegnek-e a vadludak Minneapolisban (igen), miért nehéz ismerkedni a Los Angeles-i bárokban és szóba kerülnek a zöld kártyáért és az állampolgárságért kötött érdekházasságok is. És hogy mindehhez hogy jön Barack Obama és Mitt Romney?

3 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek