Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Angliában sikerült, ami Magyarországon nem

Beszélgettünk már arról, hogy milyen stratégiákat követhetnek a külföldre készülők. Balázs a Facebookon keresztül írta le a véleményét, és írt egy kicsit az életéről is. Nem meglepő, hogy úgy látja: Angliában sokkal kiszámíthatóbb az élet és jobban lehet tervezni.

36 Tovább

Hátha utána nem vágyom majd külföldre

A következő történetben számunkra az volt a legdurvább őszintén szólva, hogy valaki köztisztviselői állásból elmegy külföldre mosogatni (még ha csak ideiglenesen is), és az annyira bejön neki, hogy komolyan fontolgatja, hogy ez lehetne a végleges megoldás.

50 Tovább

Nem bántam meg, hogy leléptem

A tegnapi, németországi posztra reagálva érkezett hozzánk a mai történet. Szerzője immár több mint egy évtizede az olajiparban dolgozik, több évet lehúzott Szíriában is, amíg ki nem tört a polgárháború. Legfontosabb üzenete: nyelvtudás nélkül nagyon nehéz normális munkát találni!

40 Tovább

Vigyázz a csábító külföldi ajánlatokkal!

Van, amikor valami (esetünkben egy jól hangzó németországi munkaajánlat) nem az, aminek látszik. Így járt pórul Ármin, aki megosztotta velünk a történetét. A tanulság: nem árt figyelni és tájékozódni, mielőtt az ember feladva mindent, elindul külföldre.

81 Tovább

Tovább tart a menekülés

Nem szokásunk napi ügyekre reflektálni, most mégis kivételt teszünk, mert két olyan hírt is olvastunk, melyek a blog profiljába vágnak és elég fontosak is ahhoz, hogy röviden, de foglalkozzunk velük. Utána pedig jöhetnek a hozzászólások, vélemények!

7 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek