Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Haza akarok menni

Levél a levélben (sőt: levelek a levélben) - leginkább így jellemezhetnénk azt az írást, amit Anditól kaptunk, aki volt olyan kedves és megosztott velünk két olyan levelet, amelyben volt főnökének, valamint a saját családjának indokolta meg, miért költözik vissza Magyarországra 5 év után Angliából. Ma az elsőt mutatjuk be.

31 Tovább

Miért nem megyek vissza?

Angliából érkezett egy levél, melynek szerzője szerint a kormány fiatalokat hazacsábítani kívánó kommunikációja több sebből vérzik. A két legnagyobb, hogy Magyarországon nincs megfelelő munka, illetve hogy a kinti párkapcsolatát ezért senki sem fogja felrúgni.

83 Tovább

Már semmi sem lehetetlen

Érdekes levelet kaptunk egy külföldön (egészen pontosan az Egyesült Államokban) élő ismerősünktől, aki azért írt, mert erősen nehezményezi, hogy a szüleinek és a testvérének küldött ajándékok után a Magyarországon meglehetősen szerény körülmények között élő rokonainak kell áfát fizetni.

23 Tovább

Shoppingolni Amerikában

Amerika sok mindennek a hazája (a szabadoké és a bátraké, hogy mást ne mondjunk), egy valami biztos: a hatalmas bevásárlóközpontok az élet egyik központi helyének számítanak. Girl in America legújabb posztjában ide pillantunk be.

10 Tovább

Lélekben minden nappal távolodunk

Nem lesz egy vidám történet a mai, talán azért, mert az alaphelyzet elkeserítően hétköznapi, egy éppen csak megélni képes család krónikája. Ami viszont kivételessé teszi, az az a tervszerűség, ahogyan a sorsukat kézbe veszik.

40 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek