Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A vallást is el kell adni

Ma ismét Amerika felé vesszük az irányt, kiderül, hogy hogyan néz ki egy istentisztelet, és némi ugrással szó lesz arról is, bujkálnak-e a bokorban traffipaxozó rendőrök.

3 Tovább

Ez már a saját túlélésünkre megy

Sok szempontból a szívünkből szól a mai írás, melynek beküldője szerint a XXI. században bizony már kissé avíttasak azok a nézetek melyek szerint ha magyarnak születtem, akkor sehol máshol nem élhetem az életem, minden körülmények között maradnom kell. Alighanem lesz némi vita, de szerintünk ezek azok a kérdések, melyekről feltétlenül érdemes vitázni.

3 Tovább

Nem csak elkeseredetten menekülők vannak

Tulajdonképpen igaza van mai szerzőnknek, aki azt vette észre, hogy a blogon mintha többségükben lennének azok a történetek, melyek a nagyon mélyről induló útrakelők történeteit mesélik el. Ő egy sokfordulós pályázaton jutott ki Angliába, aminek az anyagi biztonságon túl más előnyei is voltak.

14 Tovább

Elegem van, elmegyek

Nem is igazán történet a mai poszt, hanem egy elkeseredett segélykiáltás - legalábbis mi annak olvastuk. Egy olyan fiatal segélykiáltása, aki már döntött, hogy elindul, és akinek az érvei egyáltalán nem gazdaságiak.

65 Tovább

Nem hittem volna, hogy ide jutunk

Érdekes írást kaptunk a minap, most, hogy hirtelen végiggondoltuk a blog eddigi történetét, talán még nem is volt róla szó, pedig valóban fontosnak tűnik. Röviden összefoglalva arról van szó, hogy a külföldre költözés (és az abból adódó változás, feszültség) milyen nyomásnak teszi ki a párkapcsolatot?

19 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek