Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért NEM megyek el?

Gyakran ér minket az a vád (amit a blog porfiljából adódóan nem mindig értünk), hogy kevés a maradás mellett szóló írás. Hát most itt van egy, a nickjéből is következtethetően nem szélsőséges, inkább megfontoltan érvelő írás.

32 Tovább

Már ígéret sem maradt

A jelek szerint meglehetősen nagy vihart kavart olvasóink körében is a miniszterelnök kijelentése arról, hogy hat év múlva ez egy olyan ország lesz, ahova mindenki vissza akar jönni. Mi már megírtuk, mit gondolunk erről, azonban jött egy levél is, Kelet-Magyarországról, amit érdemesnek tartunk közzétenni. Elgondolkodtató.

29 Tovább

„Itt hat év múlva olyan ország lesz…”

Az elmúlt napokban két olyan dolog is történt, ami blogunk profiljába vág, és amire, úgy érezzük, reflektálnunk kell. Az egyik egy kutatási eredmény, a másik pedig a miniszterelnök hétvégi szavai.

73 Tovább

Különb-e a politika máshol?

Egy közelmúltbeli posztnál élénk vita alakult ki arról, vajon külföldön más-e a politika, mások-e a politikusok, mint Magyarországon. Szerintünk a politikusok nem, de a tettek következményei igen.

31 Tovább

Létkérdés az, hogy elmenjek

Egy olyan levél következik ma, amely meglehetősen elszomorított minket, hiszen ismét csak azt bizonyítja, hogy már a komoly tapasztalatokkal rendelkező szakembereknek is gondot jelent a megélhetés - hiába a jó szakma, a sok évtizedes tisztességes munka.

4 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek