Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mikor dobják ki egyből az önéletrajzot?

Önéletrajzot írni lassan külön szakma, ráadásul nem is könnyű, hiszen olyan sokféle és fajta elvárásnak kell megfelelni, hogy ember legyen a talpán, aki képes rá. Külön megnehezíti a dolgunkat, hogy mást várnak el mondjuk egy angolszász országban, mint például Németországban. Megnézzük a különbségeket!

9 Tovább

Fél percen múlik a sorsod

Munkát találni külföldön (pláne Magyarországról) finoman szólva sem egyszerű - az Európai Unióban sem, azon kívül pedig pláne. Így aztán nagyon nem mindegy, miként adjuk el magunkat, mi az az első benyomás, amivel meg akarjuk győzni a (reményeink szerinti leendő) munkaadót arról, hogy mi kellünk neki és senki más. Egyszóval: hogyan írjunk önéletrajzot?

A legnehezebb eldöntendő kérdés rögtön az elején az, hogy milyen önéletrajzot küldjünk. Gondoljuk csak magunkat a fejvadász (na jó, elegánsabban: munkaközvetítő) cég emberének, vagy éppen a megcélzott vállalat személyzetise helyébe: egy-egy hirdetésre akár több tucat Resume is érkezhet, nekünk ezek közül kell kitűnnünk.

Mondjátok el a véleményetek - akár itt, a blogon a kommentek között, akár e-mailben - és írjátok meg a saját történetetek, problémáitokat az utrakelo@gmail.com címre, vagy gyertek a Facebookra és szóljatok hozzá ott!

33 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek