Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hatalmas buli, és többi is annál

A dániai International People's College elsőre (és másodikra is) egészen fantasztikus helynek tűnik, ahol a rengeteg országból összesereglett fiatalok együtt élnek hosszabb-rövidebb ideig. Róbert, aki nemrégiben Ausztriáról írt, még egyetemistaként töltött el fél évet Dániában, de amit nem sokkal később leírt, az az eltelt évek ellenére ma is érvényes. Így jó szívvel ajánljuk nektek is!

7 Tovább

Örülök, hogy nem adtuk fel

Ma Barcelonába költözünk, és kiderül, hogy még a sok évnyi tervezgetés és a biztos állás sem garantálja a nyugodt átmenetet. Könnyen a földön alva és meleg víz nélkül találhatja magát az ember…

0 Tovább

Jó modorral könnyebb

Ma kicsit változtatunk a szokásokon, mert a mai történet színhelye Budapest, egyik főszereplője pedig egy külföldi férfi. A sztori nem minden tanulság nélkül való…

19 Tovább

Egy videóklip margójára

Új Nemzedék - Minden ideköt - így szól a kormány (egészen pontosan a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium) által készíttetett, a fiatalok Magyarországon maradását propagáló videóklip címe. Megnéztük.

20 Tovább

Egyedül maradsz

Valószínűleg igaza van Annának, aki azzal írt nekünk levelet, hogy szerinte elég kevés szó esik a blogon a külföldi beilleszkedés egy vetületéről: a Magyarországon meglévő, és az embert körülvevő háló (orvosok, szakik, stb.) elveszítéséről és külföldi újraszövéséről.

23 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek