Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hónapokig hitegettek, majd felmondtak

A munkaerő-közvetítő cégek igen fontos szerepet játszanak a külföldi munkavállalásban, sokan tudnak így megélhetést találni a határokon túl. Ugyanakkor nem árt velük vigyázni, mint az mai posztunkból is kiderül.

4 Tovább

A váratlanra lehetetlen felkészülni

A mai poszt ugyan Nagy-Britanniában született, de szándéka szerint is sokkal inkább általános érvényű tanácsokat kíván adni mindazoknak, akik külföldön élnék tovább az életüket.

18 Tovább

A pénz fontosabb volt, mint az önérzet

Akik ellenzik a külföldre költözést, azzal (is) szoktak érvelni, hogy ott az ember mindig bevándorló marad. Ezért is érdekes a mai írás, mely Hamburgból érkezett.

54 Tovább

Milyen országban akarok élni?

Van egy olyan ország, ahol nem az ügyeskedés a menő, ahol a rendőr nem pénzbehajtásért vadászik a gyorshajtókra és ahol a lebukott politikusnak mennie kell. Van, de hol?

20 Tovább

Mentünk a gyerekeink után

Egy okos szociológus nemrégiben azt mondta, az elvándorlás öngerjesztő folyamat, azaz minél többen mennek el, annál többen követik őket, hiszen már nem a teljesen ismeretlenbe kell menniük. Nos, erre tökéletes példa mai posztunk, no meg arra, miként tart össze és segíti egymást egy család.

10 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek