Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így karácsonyoznak Ausztráliában

Őrült tempóban száguldanak a napok, pillanatokon belül itt a Karácsony, ráadásul hideg is van és esik a hó - egyszóval minden adott, hogy ma Ausztráliába látogassunk és megnézzük, ott miként ünnepelnek.

1 Tovább

Itt mindent újra kell kezdeni

Ma Londonba látogatunk (azaz a tegnapi poszt után maradunk Angliában) és a gyakorlati tanácsok mellett az is kiderül, hogy mi kell lelkiekben a sikeres beilleszkedéshez.

105 Tovább

Tettem azért, hogy másként legyen

Mai történetünk főhősét bár felvették egyetemre, de anyagi gondok miatt kénytelen volt feladni az álmát. Végül Angliában kötött ki, ahol most mosogatással keresi a kenyerét, de nem adja fel az álmait.

23 Tovább

Az erkölcsi szegénységről

Új-Zélandról kaptunk egy pár sort a tegnapi poszt kapcsán, és ez (valamint a kommentek egy része) arra késztet minket, hogy állást foglaljunk mi is.

41 Tovább

Most lett végleg elegem

Ez a blog soha nem tartotta feladatának, hogy a magyar politikával foglalkozzon (annál mélyebben persze, mint amennyire muszáj, mert érint), és különösen nem az olyan eseményekkel, mint amelyek az elmúlt egy-két napban felkavarták a közvéleményt. Most azért teszünk mégis kivételt, mert kaptunk egy levelet (írója névtelenséget kért), ami véleményünk szerint mégis csak szorosan kapcsolódik a blog tematikájához. Íme.

105 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek