Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem érdem, ha valaki külföldön dolgozik

Újabb érdekes levél érkezett, ezúttal Tonytól, aki már a 80-as évektől járt külföldre dolgozni, így aztán van tapasztalata a munkavállalás terén. Szerinte megfelelő nyelvismeret és szakmai tudás nélkül aligha lehet sikereket elérni - és ezzel csak egyetérteni tudunk...

34 Tovább

Szégyellem, hogy nem otthon élhetek

Mai szerzőnk e-mailben jelentkezett, de azt kérte, ne adjuk meg a nevét. Teljesítjük a kérését, mert fontosnak tartjuk, amit leírt. Azt mondja, ha nem változnak meg a dolgok, akkor sokan elmennek majd Magyarországról.

26 Tovább

Azonnal jön a vádaskodás, irigység

Nagyszerű hozzászólást olvastunk (már megint) a múltkori, a külföldön élő magyarok Magyarországgal kapcsolatos felelősségét firtató posztunknál sokadik tollából (billentyűzetéből), így ezt most utólagos engedelmével közöljük. Tanulságos és elgondolkodtató.

233 Tovább

Az olimpia és a magyar széthúzás

Nem akartunk írni erről, de ahogyan sorjáznak az írások, nem tudjuk megkerülni a témát, már csak azért sem, mert tökéletes példáját adják annak, miért forog nem is olyan néha az ember gyomra attól, ami ebben az országban zajlik.

20 Tovább

A boltban nem lehet hazafisággal fizetni

A külföldi tanulással és munkavállalással kapcsolatos vita egyik alapkérdése (ha jól látjuk) az, hogy vajon gyáva-e, aki elhagyja Magyarországot. A vélemények egészen szélsőséges módon oszlanak meg, a vita hőfoka pedig néha elképesztő magasságokat ér el. Ma Erika véleményét közöljük, aki Facebook-oldalunkra írt.

51 Tovább
«
12

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek