Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyári kalandozások Amerikában

Egyszer már írtunk az amerikai nyári táborokkal kapcsolatos munkalehetőségekről, most újabb történet következik, ráadásul rögtön két év tapasztalataival.

0 Tovább

Hogyan jussunk ki Amerikába?

Örömmel jelentjük, megkaptuk az első történetet, Zsolt rögtön érdekes ötlettel állt elő, hiszen egy amerikai gyerektáborban vállalt pár éve nyári munkát. Mondjuk idén már aligha megy a dolog, ha valaki kedvet kap, de jövőre is lesz nyár, és nem árt időben elkezdeni intézni a dolgokat. Következik tehát Zsolt levele és csak bátorítani tudunk mindenkit, írjon a terveiről, vagy ha már kint van, tanul, dolgozik külföldön, a tapasztalatairól!

Zsolt:

Az egyetemen láttam meg egy újságot, abban hirdették meg, hogy amerikai gyerektáborban lehet munkát vállalni. A megadott honlapon kellett regisztrálni és kitölteni mindenféle kitöltendőket, aztán jöhetett az ügynökség.

Mondjuk mielőtt az ember nagyon beleélné magát, érdemes tájékozódni az ügynökség felől, nehogy csattanj a végén. Nekem szerencsém volt, tényleg elismert cégről volt szó, aminek célja az egyetemisták kijuttatása (és mindezt nem is valami őrült összegért).

0 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek