Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hónapokig hitegettek, majd felmondtak

A munkaerő-közvetítő cégek igen fontos szerepet játszanak a külföldi munkavállalásban, sokan tudnak így megélhetést találni a határokon túl. Ugyanakkor nem árt velük vigyázni, mint az mai posztunkból is kiderül.

4 Tovább

Csak magadra számíthatsz

Új hét kezdődik, mi pedig új poszttal jelentkezünk. A legutóbbi írásban a külföldre dolgozó magyar munkaközvetítők kapcsán panaszkodott Ferenc, és írására sok válasz érkezett. Ezek közül jöjjön most egy, már csak azért is, mert szerzője már túl van a külföldi munkakeresés nehézségein, így különösen érdekes a véleménye.

Mondjátok el a véleményetek - akár itt, a blogon a kommentek között, akár e-mailben - és írjátok meg a saját történetetek, problémáitokataz utrakelo@gmail.com címre, vagy gyertek a Facebookra és szóljatok hozzá ott!

sokadik:

"Nem hiszek abban, hogy Magyarországról magyar közvetítőkön keresztül jutsz ki segítséggel, olyannal, amilyet bármely európai ország saját munkaközvetítői által kapsz.

Ugyanakkor, itt kint is több az esélyed, ha te magad neten, levélben pályázol, közvetlenül az általad kiválasztott céghez, nyitott pályázattal, vagy adott hirdetésre közvetlen pályázva.

2 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek