Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két éve élem a megálmodott életet

Mai szerzőnk, Dóri régóta álmodozott arról, hogy külföldi egyetemen tanul tovább, és amikor jött a lehetőség, meg is ragadta - annak ellenére, hogy ismerősei megpróbálták visszatartani, mondván, élete legnagyobb hibáját követi el, amikor nekiindult - először au-pairnek. (A kép illusztráció.)

13 Tovább

Jó szakemberek mennek el

Jelentjük, megkaptuk az első gyalázkodó emailt, szóval átestünk a tűzkeresztségen. :) Ennél sokkal fontosabb, hogy jönnek a történetek, vélemények (ezúton is biztatnánk mindenkit, hogy írjon!), ezek közül mára Lászlóét szemeltük ki, aki kutató vegyész és a gyógyszeriparban dolgozik. Nekünk nagyon szimpatikus a véleménye, azt mondja, mindenki éljen boldogan ott, ahol megtalálja a számítását, de ne bántsuk az eltérő vélemények miatt egymást.

László:

Szakmám: kutató vegyész, TTK, beosztásom analitikus mérnök. Szeretem a feleségem, szeretem a munkám, szeretem a szakmám. Ez a szakma - sokan nem is sejtik - az egyik legjobban fizető, persze ha az ember hajlandó tanulni egyetem után is önszorgalomból és nem talál ki hülyeségeket pl.: itt és annak nem dolgozok, mert a vallása meg a nemzetisége…

2 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek