Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért nem megyek vissza?

Angliából érkezett egy levél, melynek szerzője szerint a kormány fiatalokat hazacsábítani kívánó kommunikációja több sebből vérzik. A két legnagyobb, hogy Magyarországon nincs megfelelő munka, illetve hogy a kinti párkapcsolatát ezért senki sem fogja felrúgni.

83 Tovább

Lélekben minden nappal távolodunk

Nem lesz egy vidám történet a mai, talán azért, mert az alaphelyzet elkeserítően hétköznapi, egy éppen csak megélni képes család krónikája. Ami viszont kivételessé teszi, az az a tervszerűség, ahogyan a sorsukat kézbe veszik.

40 Tovább

Nem csak elkeseredetten menekülők vannak

Tulajdonképpen igaza van mai szerzőnknek, aki azt vette észre, hogy a blogon mintha többségükben lennének azok a történetek, melyek a nagyon mélyről induló útrakelők történeteit mesélik el. Ő egy sokfordulós pályázaton jutott ki Angliába, aminek az anyagi biztonságon túl más előnyei is voltak.

14 Tovább

Egy „pokoli család” története

Különleges poszt a mai, hiszen ezúttal egy olyan külföldi történettel szeretnénk megismertetni titeket, ami szerintünk kapcsolódik a blog tematikájához. Természetesen kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

4 Tovább

Az olimpia és a magyar széthúzás

Nem akartunk írni erről, de ahogyan sorjáznak az írások, nem tudjuk megkerülni a témát, már csak azért sem, mert tökéletes példáját adják annak, miért forog nem is olyan néha az ember gyomra attól, ami ebben az országban zajlik.

20 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek