Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idegen vagyok a saját otthonomban

A következő cikk egy provokatív iromány egy londoni lakos tollából, aki úgy érzi már ő a kisebbség, hovatovább idegen lett abban a környezetben, ahol 17 éve él. Egyes területekről megindult a fehér lakosság elvándorlása, írja a Telegraph című brit lap.

85 Tovább

A semmiből indultam

Mai történetünk tanulsága leginkább talán az lehetne, hogy felejtsük el a kelet-európaiak komplexusát! Nem érdemes másokat hibáztatni (bár nyilvánvalóan kényelmes), hanem menni és csinálni kell. Elszántsággal és szerencsével sikerülhet.

15 Tovább

Kisebbségben

Mai posztolónk Londonból küldött nagyon érdekes írást, mégpedig a brit főváros sokszínűségéről. Mint kiderült, a fehér britek (azaz a tulajdonképpeni bennszülöttek) mára már kisebbségben vannak a fővárosban. Csak képzeljük ezt el Budapesten…

1 Tovább

Itt mindent újra kell kezdeni

Ma Londonba látogatunk (azaz a tegnapi poszt után maradunk Angliában) és a gyakorlati tanácsok mellett az is kiderül, hogy mi kell lelkiekben a sikeres beilleszkedéshez.

105 Tovább

Beilleszkedni Londonban

A beilleszkedés kérdése természetesen az egyik legfontosabb része a külföldre költözésnek, hiszen hiába van az embernek rendes (vagy akár jó) munkája, ha nem találja a helyét új életében. Hasonló problémákkal küzdött meg Zsolt is, aki nem olyan régen él Londonban, és megírta nekünk az első hónapok tapasztalatait.

6 Tovább
«
123

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek