Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan váljunk hőssé Amerikában?

Igazán szorgalmasan érkeznek Girl in America írásai az Egyesült Államokból, aminek már csak azért is örülünk, mert így vele élhetjük végig az első hetek izgalmait, rácsodálkozásait is. Ma például a következő dolgok derülnek ki: az európai értelemben vett (khmmmm) buszközlekedés nem létezik, ellenben vannak ún. garage sale-ek, ami kicsit a lomtalanításra hajaz, csak még pénzt is kereshetünk vele. Ja, és megtudjuk, hogyan lehetünk hősök.

2 Tovább

A (fél)készételek országa

Folytatjuk a héten kezdett amerikai sorozatunkat (Girl in America kalandjainak nyitódarabját itt olvashatjátok), ezúttal az ételekről lesz szó. Amerika a (fél)kész ételek hazája, ahol dobozban, felverve kapható a tojás, alig kapható már fürtös szőlő, viszont nagyon jól sütik a steaket. Tartsatok velünk!

15 Tovább

Indul a Nagy Amerikai Kaland!

Még a kezdet kezdetén ígértük, hogy amennyiben módunk lesz rá, és egyikünk valóban nekivág a nagyvilágnak, rendszeresen beszámolunk majd kalandjairól. Jelentjük, megtörtént, egyikőnk kapta magát és elindult, egyenesen az Egyesült Államokba. Az majd persze csak később derül ki, hogy Amerika valóban az álmok hazája-e, de mi addig is rendszeresen beszámolunk Girl in America (ezt a nicket választotta magának) kalandjairól. Az első rész az egyik legfontosabb mérföldkőről szól, avagy lássuk, hogyan jutunk be az Egyesült Államok területére!

12 Tovább
12
»

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek