Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen a Halloween Amerikában

Mi mással is jelentkezhetne ma rendszeres amerikai posztolónk, mint a Halloweennel. Szerencsére képeket is készített, úgyhogy a szövegen túl képekben is megcsodálhatjuk az őrületet és kicsit beleérezhetünk, miként is ünnepelnek.

3 Tovább

Shoppingolni Amerikában

Amerika sok mindennek a hazája (a szabadoké és a bátraké, hogy mást ne mondjunk), egy valami biztos: a hatalmas bevásárlóközpontok az élet egyik központi helyének számítanak. Girl in America legújabb posztjában ide pillantunk be.

10 Tovább

A vallást is el kell adni

Ma ismét Amerika felé vesszük az irányt, kiderül, hogy hogyan néz ki egy istentisztelet, és némi ugrással szó lesz arról is, bujkálnak-e a bokorban traffipaxozó rendőrök.

3 Tovább

Elvegyülök az amerikaiak között

Pár héttel a megérkezés után ideje elkezdeni tudatosan beilleszkedni újonnan választott környezetünkbe. Ezt teszi Girl in America is, aki vegyül, együtt jógázik reggel a fűben, és macska rajongói klubba jár. Ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan mossák a ruhát az amerikaiak.

2 Tovább

Még elcsíptük a klasszikus Amerikát

Folytatódnak Girl in America kalandjai, a mai posztból kiderül, tényleg hemzsegnek-e a vadludak Minneapolisban (igen), miért nehéz ismerkedni a Los Angeles-i bárokban és szóba kerülnek a zöld kártyáért és az állampolgárságért kötött érdekházasságok is. És hogy mindehhez hogy jön Barack Obama és Mitt Romney?

3 Tovább
«
12

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek