Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elvegyülök az amerikaiak között

Pár héttel a megérkezés után ideje elkezdeni tudatosan beilleszkedni újonnan választott környezetünkbe. Ezt teszi Girl in America is, aki vegyül, együtt jógázik reggel a fűben, és macska rajongói klubba jár. Ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan mossák a ruhát az amerikaiak.

2 Tovább

Még elcsíptük a klasszikus Amerikát

Folytatódnak Girl in America kalandjai, a mai posztból kiderül, tényleg hemzsegnek-e a vadludak Minneapolisban (igen), miért nehéz ismerkedni a Los Angeles-i bárokban és szóba kerülnek a zöld kártyáért és az állampolgárságért kötött érdekházasságok is. És hogy mindehhez hogy jön Barack Obama és Mitt Romney?

3 Tovább

Megtanultam, hogy lehet érzelmek nélkül élni

Németország, az Egyesült Államok és főleg Anglia a mai úti cél, aki pedig összehasonlítja őket, egyik kommentelőnk, Raxim1. Mit mondjunk, túlzás lenne azt állítani, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül nézi ezeket az országokat, de ez talán nem is baj.

36 Tovább

Hogyan váljunk hőssé Amerikában?

Igazán szorgalmasan érkeznek Girl in America írásai az Egyesült Államokból, aminek már csak azért is örülünk, mert így vele élhetjük végig az első hetek izgalmait, rácsodálkozásait is. Ma például a következő dolgok derülnek ki: az európai értelemben vett (khmmmm) buszközlekedés nem létezik, ellenben vannak ún. garage sale-ek, ami kicsit a lomtalanításra hajaz, csak még pénzt is kereshetünk vele. Ja, és megtudjuk, hogyan lehetünk hősök.

2 Tovább

A (fél)készételek országa

Folytatjuk a héten kezdett amerikai sorozatunkat (Girl in America kalandjainak nyitódarabját itt olvashatjátok), ezúttal az ételekről lesz szó. Amerika a (fél)kész ételek hazája, ahol dobozban, felverve kapható a tojás, alig kapható már fürtös szőlő, viszont nagyon jól sütik a steaket. Tartsatok velünk!

15 Tovább

Úton

blogavatar

Nekivágunk a nagyvilágnak, gyere velünk! Írj nekünk: utrakelo@gmail.com

Utolsó kommentek